Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - már 30 milliót eladtak belőle, de egyre kevesebben játszanak

|

Eddig hónapról hónapra folyamatosan nőtt a PUBG játékosok száma, a megjelenés óta azonban nem döntögetik a rekordokat.

Hirdetés

A Steam Spy adatai szerint a PUBG átlépte a következő mágikus álomhatárt, a napokban ugyanis a 30 milliomodik példányt is értékesítették Steamen.

Hirdetés

Ezzel együtt azonban a játékosszám nemhogy nem nőtt, hanem csökkent. A Steam Charts adatai szerint már a múlt héten is érzékelhető volt egy közel 2%-os visszaesés az előző 30 nap átlagos játékosszámához képest, ez azonban mostanra elérte az 5%-ot (egész pontosan 5,61-en áll most).

A dolog hátterében valószínűleg az áll, hogy még mindig elég sok csaló szaladgál a szervereken, a Bluehole pedig egyszerűen képtelek felvenni velük a versenyt. Aggodalomra persze így sincs azért ok, hiszen a PUBG játékosszáma még a nap legrosszabb pillanatában is magasabb, mint a Steam következő 10 legnépszerűbb játékáé együttvéve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)