Hirdetés

Kritikus hiba miatt állították le a PUBG legújabb eventjét

|

Ez az 50v50 sehogy nem akar összejönni, megint idő előtt kellett lelőni a szervereket.

Hirdetés

Miközben a Fortnite játékosok már nem egyszer ugrottak egymásnak 50 fős csapatokban, a PUBG-nak ez sehogy nem akar összejönni. A májusi Desert Knights próbálkozás után most a Platoon is elhasalt.

Hirdetés

Ezen a héten kellett volna elrajtolni a játékosokat 10 fős csapatokba rendező, majd két frakcióba állító eseménynek, de a fejlesztők Twitteren közölték, hogy csak valamikor később lesz játszható a mód, a jövő hétre bizosan nem tudjál kijavítani. 

Ezzel együtt azért érdemes belépni a hétvégén, mert kárpótlásul kapunk néhány in-game cuccot, ami talán nem annyira jó, mint egy egyedi event, de hát be kell érnünk ennyivel. Közben a Call of Duty elképesztően népszerű, úgyhogy csak remélni tudjuk, hogy a PUBG Corp. összekapja magát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)