Hirdetés

Így küzd a PUBG fejlesztőcsapata a cheaterek ellen

|

A PUBG Corp. egy videóban mesélte el, hogyan próbálják meg megállítani a csalókat.

Hirdetés

Volt idő, amikor elképesztően elszemtelenedtek a csalók a PlayerUnknown's Battlegroundsban. Olyannyira, hogy a játékosok egy része miattuk hagyta ott az egészet. Bár továbbra is akadnak csalók, a helyzet sokat javult, hála a csapat fáradtságos munkájának.

Hirdetés

Az alábbi videóban a fejlesztőcsapat anti-cheat divíziójának vezetői mutatják be, hogy milyen módszerekkel próbálják felismerni a csalókat, és milyen lépéseket tesznek, amikor felbukkan egy újabb cheat. A cél nyilván az, hogy a lehető legigazságosabb környezetet teremtsék meg a játékosok számára, és hogy amilyen gyorsan csak lehet, azonosítsák és ellehetetlenítsék ezeket a trükköket, a csalókat pedig banolják.

A csapat természetesen a gépi tanulásra támaszkodik, hiszen elképesztő mennyiségű meccset kell átnézni, de ennek köszönhetően az algoritmus nagyon gyorsan fejlődik, és egyre ügyesebben szűri ki a gyanús elemeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)