Hirdetés

A Bluehole-nak nem tetszik, hogy a Fortnite battle royale módja nagyon hasonlít a PlayerUnknown's Battlegrounds-hoz

|

A stúdió alelnöke nem örül annak, hogy a játékosok egyre több hasonlóságot találnak a két játék között.

Hirdetés

Hamarosan mindenki számára ingyenesen elérhetővé válik a Fortnite battle royale módja, ami mostanában elképesztően népszerű, és ez nagyban köszönhető a PUBG sikereinek is. Viszont a játékosok egyre több hasonlóságot találtak Brendan Greene játéka és a Fortnite között, ez pedig problémás lehet a jövőben.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds producere és egyben a Bluehole Studio alelnöke, Chang Han Kim egy nyilatkozatban beszélt arról, hogy a játékosok visszajelzései után csapatával ők is megnézték a Fortnite új játékmódját, és szerintük is úgy tűnik, hogy az Epic egy az egybele akarja másolni az élményt, amit a PUBG nyújt.

Illetve azt is hozzátette, hogy az Epic az ő alkotásukra hivatkozva reklámozta a játékosoknak és a sajtónak a Fortnite battle royale módját, ám a stúdió egyáltalán nem beszélt velük erről, és szerintük ez nincs rendjén, ezért további lépéseket fontolgatnak az ügyben.

Kétségtelen, hogy az építést leszámítva (ami azért továbbra is fontos eleme a játéknak) elég erőteljesen hajaz a cucc a PUBG-re, de reméljük, hogy nem fognak egymás torkának ugrani a kiadók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)