Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - elkerülhetetlen, hogy fizetősek legyenek a saját szerverek

|

A játék atyja elmondta, hogy az ingyenes szerverekkel nem lenne fenntartható a játék legújabb funkciója.

Hirdetés

Néhány hete már tesztelhető a PlayerUnknown's Battlegrounds legújabb lehetősége, a Custom Match. Az egyelőre csak nyílt béta státuszú funkció még ingyenesen használható, de a PUBG Corp elmondta, hogy a hivatalos megjelenés után fizetni kell majd az egyéni meccsek lehetőségéért.

Hirdetés

A PUBG atyja, Brendan Greene a PCGamesN-nek adott interjúban beszélt a témáról, és el is mondta, hogy miért nem lesznek ingyenesek a Custom Match szerverek. 

Sok éven keresztül dolgoztam modderként, és soha nem számítottam arra, hogy az ARMA ingyen szervereket biztosítson. Jelenleg is ez a helyzet. Egyszerűen nem tudjuk ellátni az embereket, ezért valamilyen formában fizetőssé kell tennünk a funkciót - legyen az játékbeli, vagy valódi fizetőeszközzel.

Greene kifejtette, hogy nem fenntartható üzleti modell az ingyenes szerverek fenntartása, és ő még jelenleg is fizet az ARMA 3-as szerverhasználatért.

Ez van, így működik a világ.

A Custom Match funkciót továbbra is tesztelik, a hivatalos megjelenésről és a használati díjakról egyelőre nem osztott meg több infót a PUBG Corp.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)