Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - elszaporodtak a csalók, a fejlesztők már dolgoznak az ügyön

|

A Bluehole hivatalos közleményben kért elnézést a rajongóktól, és megígérték, hogy rövid időn belül rendbe teszik a dolgokat.

Hirdetés

Bár az utóbbi hetekben nem játszottam túl sok PUBG-t, az általam követett streamerek meccseiben rendszeresen felbukkannak a csalók. Van, aki Flashként szalad, de wallhackerek és aimbotos játékosok is vannak, sőt, már olyan csalás is akad, ami mindezt egyszerre tudja, és egy shotgunnal kilométerekről meg tudod ölni az embereket.

Hirdetés

Tisztában van ezzel a Bluehole is, akik most a játék Steames aloldalán adtak ki egy közleményt. Ebben elnézést kértek a játékosoktól, hogy idáig fajult a dolog, és elmondták, hogy már dolgoznak egy új rendszeren, ami felismeri és kizárja a csalókat. Tudják, hogy még sokat kell dolgozniuk az ügyön, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy az algoritmus a lehető leggyorsabban felismerje a szokatlan viselkedést és kizárja az adott embert a játékból.

Ez így közvetlenül a megjelenés előtti hetekben nem tesz kifejezetten jót a játéknak, de reméljük, hogy sikerül a csalókat kipenderíteni mihamarabb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)