Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - már több mint 150 ezer csaló lett kitiltva

|

Jól működik a BattlEye anti-cheat rendszere, ami már rengeteg olyan játékost küldött kényszerpihenőre, aki csalással próbálkozott.

Hirdetés

A játékosbázis folyamatos növekedésével együtt sajnos egyre több csaló is megjelenik a harctéren, akik a könnyű győzelem érdekében még a fair playre is fittyet hánynak. Azonban ez súlyos hiba, mert előbb vagy utóbb lesújt rájuk a banhammer, ahogy azt tette már több tízezer másik játékossal is.

Hirdetés

Brendan Greene a saját Twitter csatornáján írt arról, hogy a játék anti-cheat rendszere, a BattlEye eddig több mint 150 ezer csalót fogott meg, ez pedig hatszor több, mint ahányan az indulás utáni első három hónapban lettek kidobva.

Ti ugye nem szerepeltek a kitiltottak hosszú listáján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)