Hirdetés

A korábbi pereskedés ellenére már szent a béke a PUBG és a Fortnite fejlesztői között

|

Tavaly volt egy kis nézeteltérés a két játék miatt, de úgy tűnik, azóta sikerült kibékülniük a srácoknak.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds hozta meg az igazi sikert a battle royale műfaj számára, ezért a fejlesztői tavaly be is perelték az Epic Gamest, mivel túl sok jól ismert elemet láttak a Fortnite Battle Royale-ban a saját játékukból. A jogi hercehurca végül nem vezetett sehova, és közben le is csillapodtak a kedélyek.

Hirdetés

A balhé viszonylag hamar véget ért, és mára stabil játékosbázissal rendelkezik mindkét battle royale cím, sőt még a játékok mögött álló csapatok is békét kötöttek egymással. Legalábbis Brian Corrigan, a PUBG Corp. vezetője elég pozitívan nyilatkozott PCGamesN-nek a két stúdió kapcsolatáról:

"Az emberek azt hiszik, van egy kis ellenségeskedés az Epic és köztünk, de igazából az egyik legjobb partnerünk, folyamatos kapcsolatban vagyunk."

Corrigan úgy véli, tanulhatnak az Epic Games fejlesztőitől egy-két dolgot, de azzal tisztában van, hogy ami működik a Fortnite-ban, az nem biztos, hogy életképes lenne a PUBG-ben. Mindenesetre a nagy pereskedős rivalizálás feltehetően az enyészeté lett, most már mindenki arccal a battle royale nap felé fut boldogan, kézen fogva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)