Hirdetés

A PUBG elemeinek lopásáért perelt cég külön pert akar indítani az őket másoló fejlesztők ellen

|

A NetEase szerint nem hogy ők nem lopták el semmit a PlayerUnknown's Battlegroundsból, de hogy tőlük lopnak más játékfejlesztők.

Hirdetés

Néhány napja jött a hír, miszerint a PUBG Corp pereli a kínai NetEase-t, amiért az mobiljátékaikban a PlayerUnknown's Battlegroundsot elemeit használják. Szerintük a Knives Out és a Rules of Survival egyértelműen PUBG klónok. Nos, most a NetEase szerint igazából mások klónozzák őket.

Hirdetés

A NetEase kiadott egy közleményt, miszerint elkezdik a perelni azokat a fejlesztőket, akik másolják "a NetEase által megalkotott kreatív játékelemeket" saját projektjeikhez. Ne felejtsük el, hogy ezek a "kreatív elemek" a PUBG Corp. szerint hozzájuk tartoznak.

Mindenki perel mindenkit. A NetEase egyébként nem beszélt arról egy szóval sem, hogy mit kezdenek a PUBG Corp. által felhozott vádakkal. Lehet, hogy a keresztbe pereskedéssel csak időt akarnak nyerni? Meglátjuk mi lesz a vége.

Szerintetek bárkinek is igaza van ebben a percunamiban, vagy egészen egyszerűen mindenki lop mindenkitől, amióta világ a világ? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)