Hirdetés

A PUBG halálfutamainál mókásabbat nehezen lehetne kitalálni

|

Bár a játék egyelőre nem moddolható, a rajongók már most is számos egyedi játékmóddal dobták fel a PUBG meccseit. Ez is egy ilyen.

Hirdetés

Gyakorlatilag amint bekerültek a saját szerverek a PlayerUnknow's Battlegroundsba, azonnal megjelentek a saját játékmódok is, mint a néhány túléős zombis mód, vagy az elit kommandósokat a lázadókkal összeeresztő Black Hawk Down.

Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Death Race, vagyis a halálfutam, aminek viszonylag egyszerűek a szabályai: a játékosok kapnak néhány percet a lootolásra, aztán fel kell sorakozniuk a rajtvonalon, hogy elindulhasson az egész szigeten zajló verseny. Egy előre megadott útvonalon kell haladni, és közben nem csak a versenyzők gyilkolják egymást: aki lemarad, az megpróbálhatja elzárni az utat, vagy kilőni a többieket, de szigorúan csak pisztollyal. A kezdeményezéshez egyre több streamer is csatlakozik, valahogy így néz ki egy ilyen verseny a gyakorlatban:

Alig várjuk, hogy megérkezzen a hivatalos mod támogatás, és kamatoztathassák kreativitásukat a rajongók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)