Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - látványosan megújul az eredeti Erangel térkép

|

A PlayerUnknown's Battlegrounds folyamatosan fejlődik, változik, a fejlesztők nem félnek finomítani az eredeti tartalmakon sem.

Hirdetés

A fejlesztők érthetően sokat fejlődtek az új pályák tervezésénél, megvalósításánál, így úgy érezték, ezt a tudást visszafelé is érdemes kamatoztatni.

Hirdetés

A PUBG Corporation bizony nem tétlenkedik: újabb és újabb bővítmények érkeznek a játékhoz, mint például a Horizon: Zero Dawn skin, de nem feledkeztek meg a korábbi tartalmak csiszolásáról, javításáról sem. A PlayerUnknown's Battlegrounds legelső, eredeti pályája, az Erangel komoly ráncfelvarráson fog átesni a közeljövőben. 

Az Erangel témája, hangulata változatlan marad: egy mezőkkel és erdőkkel tarkított sziget lesz továbbra is, de a kialakítása áttervezésre kerül. Az épületek és objektumok elhelyezése, valamint a művészi kivitelezés is megújul, így a régi játékosoknak is érdemes lesz újra felfedezniük. Az első jele ennek a változásnak egyébként az volt, hogy a PUBG tesztelésre használt szerverein az Erangel minitérképén korábban nem látott jelölések jelentek meg. A fejlesztők némi hallgatás után hivatalosan is bejlentették a pálya átalakulását, viszont a változások terén még semmi nincs kőbe vésve.

Ez bizonyára nem fogja tükrözni a végleges állapotokat, de jelenleg így néznek ki a módosítások a térképen a tesztelésre használt szervereken:

Ti nyomjátok még a PUBG-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)