Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - nem biztos, hogy lesz újabb Event Pass

|

A játékot fejlesztő stúdió még nem döntötte el, hogy visszatér-e ez a funkció, mert a legutóbbi sem volt tökéletes.

Hirdetés

A PUBG új pályával együtt bekerült a játékba egy Event Pass: Sanhok nevű apróság is, aminek segítségével a játékosok különféle jutalmakat szerezhettek. Azonban sokaknak nem tetszett a dolog működése, és ezzel bizony tisztában vannak a fejlesztők is.

Hirdetés

A PUBG Corp. egyik munkatársa a PCGamesN-nek mesélt egy-két dolgot az Event Pass kapcsán. Elmondta például, hogy ez volt az első ilyen próbálkozásuk, és sajnos nem volt tökéletes. Ezért a fejlesztők megvizsgálják, mi mehetett félre, de egyelőre még nem döntötték el, hogy lesz-e újabb Event Pass vagy sem.

A stúdió képviselője az új pályáról, Sanhokról is beszélt egy kicsit, így megtudtuk például, hogy a játékosok visszajelzései miatt került be a dinamikus időjárás, aminek örültek a rajongók. Emiatt pedig könnyen lehet, hogy a két másik pályára, Erangelre és Miramarra is bevezetik ezt a funkciót.

Ti elégedettek voltatok az Event Pass: Sanhok működésével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)