Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - rajongói nyomásra átalakult az Event Pass: Sanhok

|

A fejlesztők hallgattak a játékosokra, és megváltoztattak ezt-azt a játék egyik új funkciója kapcsán.

Hirdetés

Nemrég bekerült a játékba az új pályához kapcsolódó Event Pass, amellyel menő cuccokat és egyéb apróságokat oldhatunk fel. Azonban sokan nem voltak elégedettek a dologgal, úgyhogy a PUBG Corp. kénytelen volt néhány változtatást eszközölni.

Hirdetés

A srácok alakítottak egy kicsit az Event Pass: Sanhok működésén, így például már nem 80, hanem 120 a napi xp limit, ráadásul 5 perc helyett már csak minimum 2 percet kell játszanunk ahhoz, hogy a rendszer elkezdje számolni az adott misszióhoz szükséges dolgokat. Illetve szintén 5 helyett mostantól csak minimum 2 és fél percet kell játszanunk, hogy tapasztalati pontokat kapjunk. Eddig 5 percenként kaptunk 2 XP-t, mostantól viszont 2 és fél percenként fogunk kapni 1-et, ami szintén javít egy kicsit a helyzeten.

Emellett a Duo és Squad meccsek esetében akkor frissül a misszió állása, amikor a csapatunk megnyer egy játszmát, vagy az összes tag meghal. Végül pedig megváltozott egy kicsit az a küldetés is, amelynek a teljesítéséhez úgy kell bejutnunk a legjobb 3 közé Solo módban, hogy nem öltünk meg senkit. Mostantól már az a feladat, hogy kettő vagy kevesebb öléssel jussunk el a top 3-ig.

Ti örültök a változásoknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)