Hirdetés

Ingyenes verziót kap a PUBG

|

Akit eddig csupán az tartott vissza a PUBG-től, hogy nem akart fizetni érte, az most fellélegezhet, a közelgő free-to-play kiadást pont neki szánják.

Hirdetés

A PUBG Mobile hatalmas sikere is mutatja, hogy még korántsem lefutott a battle royale játékok versenye, az pedig hatalmas fegyvertény lehet az ingyenesen játszható Fortnite-tal szemben, ha a PlayerUnknown's Battlegrounds is felvonultat egy költséghatékony megoldást, amellyel még több játékost szólíthatnak meg. 

Hirdetés

Pontosan egy ilyen változat közeleg az európai piac felé PUBG Lite néven, amely lehetővé teszi, hogy PC-n ingyenesen játszhassunk a játékkal, vagy legalábbis annak egy gépkímélőbb változatával, amely bár kevesebbet tud látvány tekintetében, viszont ennek hála a gépigénye is barátibb. A grafikát leszámítva ugyanazt nyújtja, mint a nagytestvér, ugyanakkor tartalmazni fog egy egyedi kihalt raktárban játszódó 4v4 módot is. Ezt a verziót eredetileg Thaiföldön tesztelték, azonban október 10-én 52 másik országban is elérhetővé válik a nyílt béta, beleértve Magyarországot is. A launcher már tölthető és aki október 8 előtt regisztrál, az kap ajándékba egy M316 és AKM fegyverskint is. 

Persze a free-to-play kiadásból sem hiányozhat a szezonbérlet, így lesz egy ingyenes Lite Pass, amely teljesíthető küldetéseket és tárgyjutalmakat kínál majd, de az is megtalálhatja a számítását, aki hajlandó pénzt áldozni: a Lite Pass: Premium több jutalmat ígér, a Lite Pass Premium Plus pedig még ennél is többet kínál. Nem marad ki a Collector's Crates és Special Crates sem, amiket egy új játékbeli valutáért, ún. L-Coinért is megvásárolhatunk majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)