Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - a legújabb frissítéssel bekerül az emote-rendszer is

|

Nemsokára megérkezik a következő patch a játékhoz, amivel számos új funkció is bekerül.

Hirdetés

A PUBG Corp. nemrég nyilvánosságra hozta az elkövetkezendő hónapokra vonatkozó terveiket, amiben több érdekes újítás és egy vadonatúj pálya is szerepel. A hamarosan élesedő frissítés pedig már el is hozza az újdonságok egy részét.

Hirdetés

Magyar idő szerint holnap hajnalban élesedik a PUBG következő frissítése, amivel többek között bekerül az emote-rendszer, így a játékosok 12 egyedi kifejezés közül választhatnak majd a játék során.

Bekerül egy, a Steamtől független barátlista is, amihez összesen 50 játékost adhatunk hozzá, illetve már a főmenüben is beszélgethetünk mikrofonon keresztül a csapatunkban lévőkkel. Emellett még bekerül 37 darab achievement is, tehát azok is örülhetnek, akik szeretik gyűjtögetni ezeket.

Ezeken felül természetesen apróbb hibajavításokat is kapunk, a változtatások teljes listáját itt találjátok.

Ti milyen újítást látnátok még szívesen a PUBG-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)