Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - jön két új jármű Vikendire, és visszatér a Flare Gun is

|

A tesztszerveren már lehet próbálgatni a következő frissítést, ami változtat bizonyos dolgokon, illetve bevezet néhány újdonságot is.

Hirdetés

Manapság elég sok vetélytársa van már a PUBG-nek, de azért továbbra is stabil játékosbázissal rendelkezik a Bluehole Studios alkotása. A fejlesztők sem pihennek, és folyamatosan csiszolgatják a battle royale mókát, ami hamarosan ismét picit jobb lesz.

Hirdetés

Hivatalosan még nem élesedett, de a tesztszerveren már elérhető a 26-os frissítés, ami új járművekkel és egyéb finomságokkal dobja fel a játékot. Érkezik például a Zima nevű terepjáró, ami csak Vikendin lesz megtalálható, és az UAZ-t cseréli lesz.

Emellett szintén csak a havas pályán vezethetjük a Snowbike-ot, ami pedig a sima motor helyett lesz elérhető.

A játékosok visszajelzései alapján a fejlesztők állítottak ezt-azt a Flare Gunon, így az ismét elérhetvő válik majd az összes pályán. A jelzőpisztolyt elsütve továbbra is egy mindenféle jóval megpakolt csomagot hívhatunk le a harctérre, de például csak az első kék zóna megjelenése után fogunk bármit is kapni, így nem juthatunk már rögtön a meccs elején előnyhöz.

A frissítés emellett a játék teljesítményén is javít valamelyest, illetve a fejlesztőknek ismét sikerült egy csomó hibát megszüntetniük. Az újdonságok és a változtatások teljes listáját itt találjátok.

Ti játszotok még a PUBG-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)