Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - rémségeket hoz a halloween

|

A PUBG-ből sem maradhat ki ez az ünnep, és Silent Hillbe illő nővérek, valamint Pennywise-stílusú bohócok tesznek arról, hogy emlékezetes legyen.

Hirdetés

Miközben a fejlesztők dolgoznak azon, hogy mindenkinek problémamentesen fusson a PlayerUnknown's Battlegrounds a legutóbbi, #22-es frissítés után, természetesen nem szeretnének kimaradni a halloweeni őrületből sem. 

Hirdetés

A PUBG is felkészül egy Halloween témájú eventre, legalábbis a hivatalos Twitter fiók erre utal egy klippel, amelyben helyett kapott egy parás nővér és egy vérfagyasztó bohóc is, szóval egy Silent Hill-Az kombinációra számíthatunk: 

Egyelőre még semmi mást nem tudunk arról, hogy mivel készül a frászt hozni ránk a stúdió (egyes spekulációk szerint a jelenetek az Erangel térképen játszódnak), viszont minden bizonnyal hamarosan kiderül. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)