Hirdetés

Egyre elégedetlenebbek a PUBG játékosai

|

A közösségnek több problémája is van a játékkal, illetve a fejlesztők viselkedése sem igazán tetszik nekik.

Hirdetés

Még mindig elég sokan lövöldöznek a PlayerUnknown's Battlegrounds csataterein, azonban tagadhatatlan, hogy már közel sem örvend akkora népszerűségnek a játék, mint néhány évvel ezelőtt. Ez részben valószínűleg a többi battle royale cím feltűnésének köszönhető, de nem kizárt, hogy a fejlesztők is hibásak egy kicsit.

Hirdetés

Eléggé ki van akadva a rajongók egy része a PUBG-re, illetve a mögötte álló stúdióra, és ennek bizony hangot is adnak az interneten. Egy Reddit-felhasználó konkrétan azt állítja, hogy a fejlesztők tönkretették a játékot, és szemléltetésképpen meg is mutatta, mekkorát esett a játékosszám az elmúlt hónapok során.

Years of devs ignoring their player base and the results are in ... lol FU blue hole. Destroyed a great game. from r/PUBATTLEGROUNDS

Sokan a játék teljesítményével sincsenek kibékülve, és leginkább a hibák miatt kérik számon a PUBG Corp. munkatársait. Valaki készített is egy méretes listát a zavaró problémákról, és a jelek szerint lehet is valami a dologban, mert sokan egyetértenek vele a kommentek között. Annak sem igazán örülnek a rajongók, hogy a hibajavítások helyett inkább az új tartalmak készítése élvez prioritást a fejlesztőknél. Mások pedig a hackerek jelenléte miatt panaszkodnak.

Még egy ismertebb streamer, chocoTaco is úgy véli, hogy nagy gondok vannak a játékkal, ezért elhatározta, hogy tartani fog egy kis szünetet. Ez már csak azért is jelzésértékű lehet, mert a videóst elég pozitív személyiségként ismerik a közösségben, szóval ha már ő is panaszkodik, akkor tényleg baj lehet.

Közben a Redditen már azt követelik, hogy állítsák vissza a játékot a hatodik szezon előtti állapotokra, vagy legyen kommunikatívabb a PUBG Corp. csapata.

Szerintetek sem halad jó irányba a PlayerUnknown's Battlegrounds?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)