Hirdetés

Vadonatúj pálya érkezik a PUBG-be, ismét egy sivatagos harcteret kapunk

|

A hatodik szezonban friss pályával bővül a játék, ami ráadásul ideiglenesen le fogja cserélni az egyik csatateret.

Hirdetés

Eredetileg csak egyetlen pálya volt a PlayerUnknown's Battlegrounds-ban, aztán a fejlesztők szép lassan behoztak újabbakat, amik ráadásul eléggé különböznek is egymástól. Most pedig hivatalosan is be lett jelentve egy még frissebb térkép.

Hirdetés

A legújabb pálya a Karakin nevet kapta, és a bejelentéshez melléket, nagyon rövid teaser alapján úgy tűnik, ismét egy sivatagos, kihalt pusztára emlékeztető területet fogunk kapni. Sokaknak egyből a már elérhető Miramar jutott eszükbe a videó láttán, ami érthető, hiszen hangulatra szinte ugyanolyannak tűnik a két harcmező.

Arra még nem derült fény, hogy mikor élesedik Karakin, viszont a PUBG közösségi menedzsere, Hawkinz megerősítette a Twitter-oldalán, hogy a pálya ideiglenesen átveszi Vikendi helyét a hatodik szezon ideje alatt. A rotációból tehát egy időre ki fog kerülni a havas térkép, de egyedi meccseken természetesen elérhető lesz.

Ti játszotok még a PUBG-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)