Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - lassabb, de halálosabb lesz a kék zóna

|

A fejlesztők hamarosan átalakítják a PUBG egyik meghatározó elemét, a játékteret határoló falat.

Hirdetés

A játékosok többsége valószínűleg gyűlöli a folyamatosan zsugorodó kék határvonalat, hiszen elég csak egy pillanatig figyelmen kívül hagyni a számlálót, és máris a zónán kívül találjuk magunkat. Hamarosan egy kicsit megváltozik a fal működése, és talán könnyebb lesz időben biztonságba érni.

Hirdetés

A PUBG Corp. már feldobta a tesztszerverre az új patchet, ami módosít a kék zóna működésén. A meccs középső és késői szakaszában valamivel gyorsabban fognak jönni az egyes zsugorodások, viszont cserébe egy kicsit lassabban fog szűkülni a kör. A legutolsó kék zóna pedig többet sebez a játékosokra, így a végjáték során már tényleg nem érdemes a harctéren kívül időzni.

Egyébként a srácok nem csak a játékmechanikák állítgatásával vannak elfoglalva, hiszen nemrég sikerült azonosítaniuk 100 ezer csalót, akik hamarosan ki is lesznek dobva a játékból.

Nektek gyakran meggyűlik a bajotok a kék fallal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)