Hirdetés

Végre a kezdő konzolosok is el tudnak találni valakit a PUBG meccseiben

|

Kimondottan hasznos, főleg újonc és ügyetlen játékosoknak szánt újdonságot vezetett be a 7.1-es PUBG frissítés.

Hirdetés

A kompetitív PUBG világa a koronavírus hatására teljesen átalakult az elmúlt napokban, és a legutóbbi frissítés is több változást hozott,  viszont mindemellett a játék Xbox One-on és PlayStation 4-en is új arcát fogja mutatni a 7.1 update-nek köszönhetően.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat bevezette ugyanis a botokat a konzolos verziókban, hogy a játékosok minden szinten a képességeiknek megfelelő ellenfelekkel tudjanak megküzdeni. A kezdők és a kevésbé ügyes gamerek emiatt gyakrabban fognak botokkal összeakadni, mint a tapasztaltabbak. A fejlesztők úgy tervezték meg a rendszert, hogy a botok az emberi játékosokhoz hasonlóan mozogjanak, és ne haljanak meg olyan ostobaságok miatt, mint hogy képtelenek navigálni a térképen. Emellett a tűzpárbajokban is hasonlóan céloznak az emberekhez, valamint próbálnak hasznos tárgyakat felszedni, hogy a megölésük után a játékosok viszonylag értékes loothoz jussanak.

A PUBG Corp. csapata igyekszik számos frissítéssel jobbá tenni alkotását minden elérhető platformon, és a közeljövőben arra törekszik, hogy szűkítse a PC-s és a konzolos frissítések között tapasztalható hézagot.

Szerintetek hasznosak lesznek a botok a konzolos PUBG meccseken?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)