Hirdetés

PUBG Lite - jön az ingyenes, gyengébb gépeken futó változat

|

Lényegében a PUBG Mobile minőségét kínálja PC-n.

Hirdetés

Nem tudni, mennyivel dobná meg a játékosszámot, ha teljesen ingyenes volna a PlayerUnknown's Battlegrounds, mivel így is milliók játszanak vele és rekordokat döntögetett a Steamen.

Hirdetés

A PUBG Lite elsősorban azoknak szól, akik gyenge géppel rendelkeznek. Futattásához elég egy Core i3 2.4 GHz-es proci, 4 GB RAM, valamint egy Intel HD 4000-es videokártya, az ajánlott követelmények alapján a maximális élményhez elég egy i5 2.8 GHz, 8 GB RAM, valamint egy GeForce GTX 660 vagy egy Radeon HD 7870. 

A nyílt bétateszt ma indul, viszont egyelőre csak Thaiföld lakosai játszhatnak vele. Később kiterjesztik, de várhatóan Európába nem jut el, jelen állás szerint csak Ázsia egyéb, környező országaiban lesz elérhető. Ez még változhat a későbbiekben, úgyhogy jó, ha tudtok róla, hogy van ilyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)