Hirdetés

PUBG Lite - nálunk is elérhető a nyílt béta

|

A PlayerUnknown's Battlegrounds csökkentett minőségű, de ingyenes változata ötven országban tesztelhető, köztük például a Vatikánban is.

Hirdetés

Eredetileg Ázsiában indította útjára a PUBG Lite-ot a PUBG Corp., hogy azok se maradjanak ki a mókából, akik nem rendelkeznek elég erős géppel a teljes értékű változat futtatásához. A napokban Európa-szerte 50 további országban tették elérhetővé a bétaváltozatot, melynek kapui mindenki előtt nyitva állnak.

Hirdetés

Ha esetleg külföldről olvastok minket, itt ellenőrizhetitek, hogy a ti tartózkodási helyeteken is elérhető-e a játék, a többiek pedig örülhetnek, mert Magyarország is szerepel a listán. A PUBG Lite-ot erről az oldalról tölthetitek le a nagy, jól látható "DOWNLOAD" gombra bökve. Egy Core i3 2.4 GHz-es processzor, 4 GB RAM, illetve egy Intel HD Graphics 4000 videokártya már elég neki, de csúcsbeállítások mellett sem kér többet egy 2.8 GHz-es, i5-ös processzornál, 8GB RAM-nál és egy GeForce GTX 660-nál vagy AMD Radeon HD 7870-nél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)