Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - hamarosan a pingnek is nagy szerepe lesz a matchmakingben

|

Az új rendszernek köszönhetően talán egy kicsit kiegyensúlyozottabbak lesznek a battle royale meccsek.

Hirdetés

Hiába lépett ki tavaly év végén a korai hozzáférésből a PUBG, bőven akad még javítanivaló az elképesztően nagy népszerűségnek örvendő játékon. A fejlesztők pedig igyekeznek is minél előbb befoltozni a hibákat, és nemsokára bevezetnek egy olyan megoldást, ami valószínűleg megkönnyíti majd a játékosok életét.

Hirdetés

A tervek szerint az új matchmaking-rendszer már figyelembe veszi a játékosok internetkapcsolatát is, így a pingnek is nagy szerepe lesz abban, hogy kiket rak össze egy szerveren a játék. Ez a gyakorlatban azt jelenti majd, hogy a rendszer automatikusan kizárja azokat, akiknek túl magas a pingjük, így pedig remélhetőleg a régiókkal kapcsolatos problémák is megoldódnak. A PUBG Corp. azt nyilatkozta, hogy a héten kezdik el tesztelni az új funkciót néhány régióban, úgyhogy kíváncsian várjuk, milyen hatása lesz a dolognak a játékélményre.

Emellett jön még néhány egyéb változás is a következő frissítéssel, ezekről itt olvashattok részletesebben.

Ti gyakran találkoztok olyanokkal, akik más régiókból játszanak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)