Hirdetés

PlayerUnknown’s Battlegrounds - Brendan Greene szerint béna az, aki meghal a vörös zónában

|

A PUBG atyja sajátos módon védte meg a sokak által kritizált játékmechanikát.

Hirdetés

A még most is rendkívüli népszerűségnek örvendő battle royale-játék meccsei során bizonyos időközönként felbukkan a térképen egy kisebb vörös zóna, ami légicsapással bünteti az éppen ott ügyködő játékosokat. 

Hirdetés

Ha esetleg valakire ráhullik az égi áldás a nagy küzdelem (vagy bokorban bújkálás) közepette, az azzal a lendülettel keresheti is a következő játszmát. Az ilyen elhalálozások viszont elég ritkán történnek meg, így többek szerint is értelmetlen a zóna szerepe, és egyszerűbb lenne kivenni azt a játékból. Brendan "PlayerUnknown" Greene azonban máshogy vélekedik erről.

A játékosok azt mondják, hogy nincs értelme a vörös zónának, viszont elfedi a hangokat, és kifejezetten jól néz ki, amikor a közepén harcolsz.

Greene arra is kitért, hogy feszültséget és izgalmat generál, ha egy tűzharc közepén hirtelen a zónában találják magukat a játékosok. Azoknak is volt pár keresetlen szava, akik szerint túlságosan is megbünteti a zóna a területén lebzselőket.

Őszintén, nem nagyon kellene belehalni a vörös zónába. Ha ez mégis megtörténik, akkor sajnálom, de nem vagy valami jó játékos.

Annak ellenére, hogy Greene szereti és pártolja a zóna szerepét a játékban, állítása szerint ha nagyon komoly gyűlölethullám indulna a játékmechanika ellen, megfontolná annak eltávolítását a PUBG-ből. Hasonlóan, ahogy azt nemrégiben a pályán található, véletlenszerűen elszórt, hasztalan ruhadarabokkal is tették a játékosok javaslatára.

Titeket is idegesít a vörös zóna, vagy élvezitek, ha éppen ott zajlik a küzdelem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)