Hirdetés

A játékosoknak köszönhetjük a PUBG legújabb sztorivideóját

|

Egy kihívás teljesítése kellett ahhoz, hogy a PUBG Corp. közzétegye a videót, melyben Miramar és egy leszámolás kerül a középpontba.

Hirdetés

A negyedik szezon során, 2019. júliusában láthattunk először egy animációs kisfilmet, amely Erangel történetét mesélte el. Minden csatatérhez tartozik egy sztori, és ezeket fokozatosan tervezi bemutatni a fejlesztőcsapat. Most, hogy a játékosok együttes erővel teljesítettek egy kihívást, megjelent a Season 5 Cinematic teljes változata.

Hirdetés

A videóban egy nagyfőnök épp lecsesz valakit, amiért belekavart a bizniszébe, illetéktelenül szervezkedett a mexikói Miramarban. A két fél közti eszmecsere nem fajul erőszakig, mindenki annyi végtaggal távozik, amennyivel betért, míg aztán... A többit nem lőjük le, nézzétek meg a videót, érdekes. A végén látható figura ismerős lehet azoknak, akik a fent linkelt, erangeles kisfilmet látták.

Várható, hogy a következő szezonban újabb harctérről mesélnek majd, de még nem tudjuk, ez Sanhok, Vikendi, vagy valami teljesen új lesz-e. Addig is elvagyunk a mostani pályafelhozatallal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)