Hirdetés

PUBG Mobile - ma indul a The Walking Dead esemény

|

Rick Grimes bőrében suhogtathatod Negan ütőjét, miközben Daryl motorján veretsz. Ennél Walking Deadebb nem is lehetne valami.

Hirdetés

Tekintettel a PUBG Mobile elképesztő sikerére, nem meglepő, hogy az AMC velük állt össze a sorozat 10 szezonjának promóciójához. Ennek köszönhető, hogy mától lehet majd rengeteg The Walking Dead karakterkinézetet vásárolni a játékban.

Hirdetés

Ha szeretnéd, hogy avatarod úgy nézzen ki, mint Daryl, Rick, Negan vagy Michonne, akkor már semmi nem áll az utadba. Mindemellett behúzhatod Daryl motorját, Michonne kardját vagy Lucille-t, a döglesztő baseballütőt is. A kozmetikai extrákon kívül lesz egy rakás kihívás is, melyek kisebb-nagyobb jutalmakkal köszönik meg a részvételt.

Hogy pontosan hánykor érkezik a frissítés, azt nem tudjuk, de még a mai nap folyamán befut majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)