Hirdetés

Már tesztelhető a PlayerUnknown's Battlegrounds legelső légi járműve

|

Néhány napig most bárki kipróbálhatja a játék repülő masináját, ami első ránézésre egy elég otromba szerkezetnek tűnik.

Hirdetés

Eleinte csak néhány jármű volt elérhető a PUBG-ben, de ahogy érkeztek a frissítések, úgy bővült folyamatosan a repertoár. Azt már tudjuk, milyen érzés a játékban szárazföldön és vizen utazgatni, de most végre az eget is meghódíthatjuk.

Hirdetés

Egészen 23-ig tesztelhető a PlayerUnknown's Battlegrounds első légi járműve, a Motor Glider. A masina leginkább egy sufniban összerakott tákolmányra hasonlít, de elméletileg képes a levegőben maradni, szóval hagyjuk is a külalakot. A Motor Glider kétszemélyes, így amíg az egyik játékos manőverezik, addig a másik szórhatja az áldást a szigeten bóklászó ellenfelekre.

A különleges repülő a PUBG Labs szekcióban érhető el, de azt egyelőre nem tudni, hogy mikor kerülhet be véglegesen a játékba.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)