Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - a következő szezonban már közelharci fegyverekkel is megdobálhatjuk ellenfeleinket

|

Persze nem csak támadási szándékkal hajígálhatunk mindenfélét, ugyanis társainknak is átpasszolhatunk majd cuccokat így.

Hirdetés

Már régóta nem egyeduralkodó a battle royale-ok piacán a PlayerUnknown's Battlegrounds, viszont a fejlesztők továbbra is szorgosan csiszolgatják, terjeszkednek. Nemrég már nálunk is elérhetővé vált a játék ingyenes, valamelyest lebutított változata, a standard verzió pedig hamarosan hasznos apróságokkal fog bővülni.

Hirdetés

Ha minden igaz, még októberben elrajtol mindhárom platformon a PUBG ötödik szezonja, amivel együtt sok újdonság is élesedik. Fontos változások jönnek például a játékosok általt kevésbé kedvelt Miramar pályára, hiszen kapunk új helyszíneket, és ezentúl nagyobb eséllyel találhatunk majd olyan fegyvereket és távcsöveket, amelyek jól jönnek a távolsági harcok során. Ennek valószínűleg nagyon örülnek majd az önjelölt mesterlövészek.

Fontos újítás még, hogy a következő szezontól kezdve lehetőségünk lesz elhajígálni a különböző cuccainkat, ami bizonyos helyzetekben igencsak hasznosnak bizonyulhat. Ha például valaki fegyverrel támad ránk, a mi kezünkben pedig csak egy machete van, akkor nem feltétlenül kell közel merészkednünk ellenlábasunkhoz, elég csak egy jól célzott dobás a visszatámadáshoz. Társainknak pedig többek között kötszert és energiaitalt dobálhatunk, ami szintén jól jöhet, ha mondjuk egy tűzharc kellős közepén nincs időnk odaszaladni hozzájuk.

A fentiek csak a fontosabb újdonságok, ha kíváncsiak vagytok az összes változásra és újításra, nézzetek rá a hivatalos listára. Az ötödik szezon elméletileg október 23-án debütál PC-n, majd 29-én PlayStation 4-en és Xbox One-on is.

Ti játszotok még a PUBG-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)