Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - páncélozott járművet is kapunk a következő eseményen

|

Adatbányászok bukkantak rá a különleges járgányra, ami a tervek szerint egy későbbi event során lesz elérhető.

Hirdetés

Továbbra is rengetegen játszanak a PUBG Corp. battle royale címével, a fejlesztők pedig igyekeznek bizonyos időközönként valami újdonsággal meglepni a rajongókat. Korábban már kaptunk néhány ideiglenes játékmódot, most pedig kiderült egy érdekes részlet a következő ilyen mókáról.

Hirdetés

Az adatbányászoknak köszönhetően megtudtuk, hogy hamarosan egy új járművel bővül a PUBG, méghozzá egy páncélozott négykerekűvel, ami úgy tűnik, hogy a játékbeli UAZ terepjáró strapabíróbb változata lesz. A Skin-Tracker jóvoltából pedig közelebbről is szemügyre vehetjük a kocsit.

Közben a stúdió egyik munkatársa a Redditen megerősítette, hogy a páncélozott autó egy különleges esemény része lesz, amelyet még nem jelentettek be, tehát nagyon úgy néz ki, hogy csak ideiglenesen lesz elérhető a kocsi.

Ti örülnétek, ha véglegesen bekerülne a játékba ez a páncélozott csoda?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)