Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - nem lesznek olyan extra tárgyak, amelyek befolyásolnák a játékmenetet

|

Kozmetikai cuccokra számíthatunk még, de senki nem fog ilyen-olyan előnyökhöz jutni a többiekkel szemben.

Hirdetés

A hivatalos megjelenés előtt még rengeteg újdonságra számíthatunk a PUBG-ben, hiszen jön a már korábban látott sivatagi pálya, de viszonylag gyakran kapunk új csúzlikat is. Azonban attól nem kell tartanunk, hogy a játék esetleg elmozdulna pay-to-win irányba a későbbiekben.

Hirdetés

A PUBG Corporation vezérigazgatója és a játék vezető dizájnere, Changhan Kim egy kérdezz-felelek során beszélt a kozmetikai cuccokról, valamint a loot boxokról. Megnyugtatta a rajongókat, hogy nem fognak semmi olyan tárgyat berakni, ami befolyásolná a játékmenetet, vagyis előnyhöz juttatná a használóját.

Kim szerint továbbra is nagy igény van a kozmetikai tárgyak iránt, így a későbbiekben valószínűleg számíthatunk még új ruhadarabokra, de ezeknek semmilyen hatásuk nincs a játékra. Ezen felül a fejlesztők folytatják a csalók elleni harcot, valamint gondolkodnak már egy új tutorialon is, ami megkönnyítené az új játékosok életét.

Szerintetek mivel lehetne még jobbá tenni a PUBG-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)