Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - jó oka van annak, hogy még nem jött PS4-re

|

A fejlesztők szívesen látnák játékukat PlayStation 4-en is, azonban a Sony szabályozásai miatt erre egyelőre nincs lehetőségük.

Hirdetés

A tavalyi év egyik sikerjátéka, a PUBG már Xbox One-ra is megjelent, és annak ellenére, hogy nem fut túl szépen (még) a Microsoft gépén, jó dolog, hogy több platformon is elérhető. Azonban a PS4-játékosok egyelőre kimaradnak a mókából, és ezért nagyrészt a Sony a felelős.

Hirdetés

Chang Han Kim, a PUBG Corp. vezérigazgatója nemrég elmondta, hogy azért is döntöttek az Xbox One mellett, mert a Microsoft Game Preview programja remek lehetőséget kínál a fejlesztés alatt álló játékok megjelentetésére.

Ezzel szemben a Sony teljesen máshogy kezeli a dolgot, és valószínűleg nem nagyon rajong az Early Access címekért, mert csak garantált minőségű, kész játékokat enged megjelenni a gépeire.

Kim még azt is hozzátette, hogy először be szeretnék fejezni a PUBG-t Xbox One-ra, de ha adottak lesznek a lehetőségek, akkor végül minden platformra el szeretnék hozni a battle royale mókát.

Nektek hiányzik PS4-re a PlayerUnknown's Battlegrounds? Vagy csak akkor jöjjön, ha tényleg kész van és normálisan fut?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)