Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - hamarosan jönnek az első részletek az új tartalmakról

|

Nincs ok a pánikra, a srácok már tervezgetik az újdonságokat, és nemsokára el is árulnak egy-két részletet.

Hirdetés

Ugyan a PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztői viszonylag gyakran előállnak kisebb-nagyobb frissítésekkel, viszont új tartalmakról egyelőre nem nagyon beszéltek. Azonban mielőtt elárasztották volna a fórumokat a dühös rajongók, a PUBG Corp. egyik munkatársa megszólalt az ügy kapcsán, és egészen biztató dolgokat mondott.

Hirdetés

Sammie Kang, a stúdió közösségi menedzsere azt nyilatkozta, hogy a csapat jelenleg is azon dolgozik, hogy ki tudjanak adni egy roadmapet, amiből kiderülnek az első részletek a 2018 elején várható új tartalmakról. Pontos dátumot nem kaptunk, de Kang azt írta a Twitteren, hogy hamarosan közzéteszik az információkat.

Ti mit látnátok még szívesen a PUBG-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)