Hirdetés

Ez a PUBG streamer a szájával irányít, mégis sorra nyeri a köröket.

|

Rocky NoHands egy különleges kontroller segítségével, kéz nélkül irányítja a karakterét, de így is messze jobban teljesít, mint a legtöbb játékos.

Hirdetés

Amikor felmerült, hogy a PUBG fejlesztői összeeresztenék a PC-s és Xbox One-os játékosok, azonnal megjelentek a Master Race hangoskodói, akik szerint semmi értelme az egésznek. Bár kétségtelen, hogy a legjobb PC-s játékosok előnyben vannak, a PUBG nem csak a célzásról, sokkal inkább a helyezkedésről, megfelelő döntéshozásról szól.

Ezt bizonyítja Rocky NoHands esete is. A 30 éves srác 11 éve van tolószékben, és mivel a kezeit nem tudja használni, egy speciális QuadStick nevű kontrollerrel irányít. Ezt a szájával mozgatva, szívogatva és fújogatva viszi be az inputot, ami azért sem egyszerű dolog, mert ugye közben beszélnie is kell, hogy jelententse az ellenfél pozícióját vagy épp válaszoljon a nézőknek.

Ennek ellenére a srác már több győzelmet is behúzott, hála az okosan megválasztott harcoknak. Ez az, amiben a legtöbb PUBG játékosnak még fejlődnie kell, mert a legtöbben olyan összecsapásokat erőltetnek, amikben alapjáraton is komoly hátrányból indulnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)