Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - banolták a legnagyobb streamert, mert nem lőtte le a rajongóját

|

Sőt, még egy fegyvert is adott neki, hogy másokra uszítsa, de mivel nem egy csapatban voltak, ez szabályokba ütközik.

Hirdetés

A Cloud9 CS:GO csapatának egykori játékosa, a ma már főállású streamerként tevékenykedő Shroud nemcsak a világ egyik legügyesebb PUBG játékosa, hanem immár a legnagyobb streamere is: 34 ezer feliratkozó követni a munkásságát Twitchen. A rengeteg rajongó közt persze megszámlálhatatlanul sok stream sniper is akad, így nem ritka, hogy egy meccsbe 20-30 ember csak azért csatlakozik be, hogy őt levadássza.

Hirdetés

Persze vannak olyanok is, akik nem akarják tönkretenni Shroud játékát, inkább csak ott akarnak lenni, sőt, néha még segítik is. Az egyik legfanatikusabb rajongója Bananaman, a sárga melegítős srác, aki mindig ott lebzsel valahol a környéken. A legtöbb esetben Shroud gyorsan el szokta tenni láb alól a srácot, de néhány hete megkönyörült rajta, sőt, még mókáztak is egy kicsit (a  videó első 5 perce szól erről).

Shroud persze tisztában volt vele, hogy ez kimeríti a teaming fogalmát, ami szabályokba ütközik, így azt is tudta, hogy valószínűleg ki fogják banolni érte, de saját elmondása szerint is arra számított, hogy ez jóval korábban bekövetkezik. A tiltást végül tegnap kapta meg, és bár valószínűleg csak 3 napra rakták ki, rögtön regisztrált egy új fiókot, hogy streamelhessen tovább, és ilyenekkel nyűgözze le a nézőit:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)