Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - új ládák jönnek, és skineket is kapunk

|

Ha eddig az volt a vágyad, hogy narancssárga fegyverrel lövöldözhess a játékban, akkor nemsokára erre is lesz lehetőséged.

Hirdetés

Továbbra is óriási népszerűségnek örvend a PlayerUnknown's Battlegrounds, és a fejlesztők folyamatosan igyekeznek bővíteni a játékot. Nemrég megnézhettük a vadonatúj pályát, amin épp dolgoznak a srácok, és most bejelentésre került a következő patch tartalma is.

Hirdetés

Rengeteg online játékban imádják a skineket a játékosok, és hamarosan már a PUBG-ben is színezhetjük fegyvereinket. Ezeket az újdonságokat természetesen ládákból szerezhetjük be, de nem minden esetben kell fizetnünk értük. A Triumph és a Raider nevű doboz is skineket tartalmaz, ám amíg az előbbit csak egy pénzért vett kulccsal tudjuk kinyitni, addig az utóbbihoz már csak BP kell.

A tesztszerveren már lehet próbálgatni az újdonságokat, de ha minden jól megy, akkor március 27-én élesedik az új frissítés. Nem vagyunk biztosak benne, hogy hasznosak a színes fegyverek egy olyan játékban, amelyben fontos a rejtőzködés, de sok játékos biztosan örülni fog az újításoknak.

Ti mit gondoltok, kellenek a skinek a PUBG-be?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)