Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - egy pillanatra még a CS:GO-t is megelőzte

|

A Dota 2 és a CS:GO kirobbanthatatlannak tűnt a Steam legnépszerűbb játékai közül, de ha ilyen ütemben nő tovább a Battlegrounds, akkor ez hamar megváltozhat.

Hirdetés

Alig néhány hónap alatt már több mint 4 millió példányban fogyott a PlayerUnknown's Battlegrounds, ami ugyan kicsit tovább marad Early Accessben, mint az eredetileg tervezték, így is megjelenik még az év vége előtt.

A rajt óta folyamatosan ott van a Twitch 3 legnézettebb játéka között, és egyre többször a dobogó legfelső fokát is sikerül megkaparintania. Ez nyilván jót tesz az eladásoknak is, így szép lassan kúszott fel a Steam népszerűségi listáján is. Tegnap maga Brendan Greene osztotta meg, hogy ha csak egy rövid időre is, de sikerült átvenniük a második helyet a CS:GO-tól, legalábbis ami az egyidejűleg belépett játékosokat illeti.

A napi csúcsot még nem döntögetik, ott továbbra is hatalmas előnye van a CS:GO-nak, de idővel talán ezt is sikerül majd megugrani.

Ti nyomjátok a PUBG-t? Hogy álltok a győzelmekkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)