Hirdetés

Ez a PUBG streamer olyan fegyverekkel nyert, amiket te fel sem veszel

|

A legtöbben hosszú ideig gyűjtögetnek, hogy a lehető legjobb felszereléssel biztosítsák a sikeres végeredményt, de nem mindenkinek van szüksége széttápolt fegyverekre a győzelemhez.

Hirdetés

Ha követitek a PUBG streameket Twitch-en, akkor bizonyára nem ismeretlen Grimmmz neve. A srác elég durván tolja, nem véletlen, hogy mindig ott van a legnézettebb csatornák között.

Mivel alapjáraton már nem igazán jelent kihívást számára megnyerni egy kört, kitalált magának egy nehezítést, így csak egy pisztollyal és egy számszeríjjal vágott neki a meccsnek. Persze láttunk már olyan győzelmet is, ahol egyáltalán nem használt fegyvert a nyertes, Grimmmz ennél sokkal agresszívabb játékos, így egyáltalán nem kerüli a konfrontációt.

Az első kill a 11. perc környékén, az első crossbow kill a 16. percnél van, de a meccs az elejétől a végéig izgalmas.

Ti csináltatok már hasonlót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)