Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - később lehet, hogy már egy ballisztikus pajzsot is magunkkal vihetünk a harcba

|

Érdekes információk láttak napvilágot a battle royale játék jövőjét illetően, de egyelőre még semmi sem biztos, mivel szivárgásokról van szó.

Hirdetés

Sok fegyvert, kiegészítőt, valamint egyéb apróságot találhatnak a pályákon már most is a PUBG játékosai, persze azért a fejlesztők folyamatosan dolgoznak az új tartalmakon, amelyekkel még jobban feldobhatják a meccseket. Egy friss szivárgásnak köszönhetően pedig lehet, hogy most lehullt a lepel néhány újdonságról.

Hirdetés

Az egyik PUBG-s adatbányász, PlayerIGN egy YouTube-on közzétett videóban mutatott be egy csomó olyan dolgot, ami jó eséllyel bekerülhet később a játékba. A szivárogtatónak egyébként már hónapok óta birtokában vannak ezek az információk, de nem igazán sikerült bizonyítani a valódiságukat, ezért titkolta őket idáig. Még mindig nem tudni, mi igaz ezekből, viszont említésre kerül a videóban például egy taktikai pajzs, amivel valószínűleg megvédhetjük magunkat a lövedékek ellen, és akár ellenfeleinket is megcsapkodhatjuk vele. Sőt, még fegyvert is adhatunk karakterünk másik kezébe, aki így pajzsos halálosztóként róhatja a harctereket.

Ezen felül szó esik még több új fegyverről, és még egy sztori módról is, ami elméletileg az Erangel nevű pálya előzménytörténetét mesélné el. Nyilván óvatosan kell kezeleni ezeket a részleteket, hiszen nem hivatalos forrásból származnak, viszont az bizakodásra adhat okot, hogy nem tűnnek teljesen elképzelhetetlennek a kiszivárgott cuccok. Ha kíváncsiak vagytok a többi apróságra is, akkor feltétlenül nézzétek meg PlayerIGN videóját!

Ti örülnétek, ha valami ezek közül bekerülne a játékba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)