Hirdetés

A PUBG új térképén van egy űrbázis és egy befagyott folyó

|

Egy adatbányász magára vette a feladatot, hogy az előtúrt anyagokból felépítse az érkező csatatér vázlatát.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds új térképről már egy ideje tudjuk, hogy Dihor Otok néven érkezik majd, és hogy lesznek benne eddig nem látott épületek, mint például egy űrbázis vagy egy kastély.

Hirdetés

Egy PUBG rajongó, allthenewsisgoodnews fogta a korábban kiszivárgott fájlokat és textúrákat, majd összedobta a várható csatatér tervét. Nyilván nem pont ilyen lesz majd a végső pálya, de legalább gondolatébresztőnek jó lehet az alábbi videó:

Az előkerült adatok szerint valószínűleg hóesés, téli hangulat, befagyott folyó is lesz a pályán, ha esetleg ez hiányzott még a lelki békénkhez. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor érkezik az új csatatér, csak azt, hogy valamikor idén ősszel. Mivel már az ősz második felében vagyunk, így remélhetőleg hamarosan hivatalos infókat is kapunk majd, vagy legalább karácsonykor mehetünk a havas űrbázisra. Ennyi jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)