Hirdetés

PUBG - csak a végjátékra vagy kíváncsi? Twitchen már szűrheted a meccseket

|

Az új funkciónak köszönhetően pontosan azokat a streameket dobja fel a rendszer, amire kíváncsi vagy.

Hirdetés

PUBG streamerként nem olyan könnyű kitűnni a tömegből, a néhány igazán nagy streamer mellett a kicsik nem feltétlen kapnak teret, de az új funkció segíthet azon, hogy több emberhez is eljusson egy-egy videós.

Hirdetés

Már élesítették is azt a szűrőt a Twitchen, ami lehetővé teszi, hogy az ömlesztett csatornakínálat helyett szűrjünk nyelvre (a magyarokat nekünk egyébként is kilistázta ugye fönt), valamint arra, hogy az streamer egyedül, párosban vagy csapatban játszik-e. Ami még ennél is izgalmasabb, hogy a körök aktuális állására is szűrhetünk, vagyis ha a lootolás már jól megy, a végjátékban viszont nem vagy túl magabiztos, akkor kereshetsz olyan meccsekre, ahol már csak kevesebb mint 25 játékos van életben (van egyébként 50+-os és 25-50-es kategória is).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)