Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - két új fegyvert is hoz a következő frissítés

|

Hamarosan pedig már lehet is tesztelni az új csúzlikat.

Hirdetés

Robog tovább a PUBG szekere, továbbra is óriási népszerűségnek örvend a játékosok körében, és a fejlesztők igyekeznek folyamatosan új tartalmakkal ellátni a rajongókat. Most épp két új fegyver lett bejelentve, amikre ráadásul már nem is kell sokat várnunk.

Hirdetés

A DP-28 egy könnyű géppuska, amire akár távcsövet is szerelhetünk, tárja pedig 47 töltényt tartalmaz, és a fegyvert bárhol megtalálhatjuk Erangel szigetén, csak keresnünk kell. A másik csúzli az AUG A3, ami már több játékból is ismerős lehet, viszont az 5.56 mm-es lövedéket szóró gépfegyvert csak a szigetre ledobott ládákból szerezhetjük meg, így viszonylag ritkán fogunk ezzel találkozni.

Nemrég akadt egy kis gond a tesztszerverrel, de ha ismét elérhetővé válik, akkor már a két új fegyvert is kipróbálhatják a játékosok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)