Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - sokan nem elégedettek az új frissítéssel

|

Nemrég számos változtatás került be a battle royale játékba, ám a jelek szerint nem mindenki örül az újdonságoknak.

Hirdetés

Nem tétlenkednek a PUBG Corp. fejlesztői, és folyamatosan próbálják jobbá varázsolni a PUBG által nyújtott élményt. A legutóbbi frissítés elég sok mindennel bővítette a játékot, viszont ennek ellenére mégsem lehet mindenki teljesen elégedett, mert bizony akadnak még problémák.

Hirdetés

Alapvetően hasznos dolog a frissen bekerült régiózár, de úgy tűnik, egyeseknél problémát okoz ez a megoldás. A játék automatikusan abba a régióba oszt be minket, ahonnan játszunk, és ha a csapatunkból valaki máshonnan lépett be, akkor is a rendszer határozza meg a legmegfelelőbb régiót. Azonban amíg az oroszok és az óceániai játékosok javulásról számolnak be, addig mások már nem ennyire elégedettek.

Néhányan arra panaszkodnak, hogy a játék teljesen más régióba osztja be őket, és a magas ping miatt így játszhatatlan az egész. A kavarodás miatt pedig megjelentek a kínai játékosok is más szervereken, és ennek sokan nem örülnek. Valaki szerint Dél-Koreában még rosszabb a helyzet, mert közel van Kínához, emiatt pedig sok csalóval lehet összefutni.

A fejlesztők már reagáltak a dologra, és azt ígérték, hogy hamarosan javítják a problémát, de a jelek szerint a játékosok továbbra sem elégedettek a matchmaking rendszerrel, hiszen rengeteg panasz érkezik a Redditen.

Ti tapasztaltatok már hasonló hibát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)