Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - fél éven belül jön a következő pálya

|

A tervek szerint az elkövetkezendő hónapok során érkezik majd egy vadonatúj csatatér.

Hirdetés

Megjelenése óta nagy népszerűségre tett szert a PlayerUnknown's Battlegrounds, ám a rajongók megtartásához elengedhetetlen, hogy frissüljön a játék. Tudják ezt a fejlesztők is, ezért a kisebb-nagyobb változások és újdonságok mellett egy új térképpel is készülnek.

Hirdetés

Nemrég kiderült, mit tartalmaz a PUBG legújabb frissítése, és azt is megtudtuk, hogy márciusban megkapjuk a roadmapet, mely részletezi, hogy mi mindennel készül a PUBG Corp. a következő hónapokban. Egyelőre nem tudtunk meg sok mindent az újdonságokról, viszont a hivatalos közleményből kiderült, hogy még az év első felében fogunk kapni egy vadonatúj pályát.

Jelenleg két csatatéren pörögnek a PUBG battle royale meccsei, így a rajongók biztosan örülnének annak, ha felfedezhetnének egy vadonatúj területet.

Ti milyen éghajlatú harcteret látnátok szívesen a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)