Hirdetés

Tesztelhető a PUBG megújult Vikendi pályája, de más újdonságokat is tartogat a következő frissítés

|

A PC-s tesztszerverekre fellátogatva már próbálgathatják a játékosok az új patch tartalmait.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds hatodik szezonja többek között egy új pályát is hozott, ami a játék egyik korábbi harcterét, Vikendit cserélte le. Egy ideje viszont már tudjuk, hogy vissza fog térni a havas terület, és valószínűleg már nincs messze a hivatalos megjelenése.

Hirdetés

Már elérhető ugyanis a PC-s tesztszerveren a játék 7.1-es frissítése, ami némileg átalakítva hozza vissza nekünk Vikendit. Elég komoly változásokon ment keresztül a pálya, hiszen például a hótakaró egy részét eltüntették, több lett a fedezék, illetve síneken robogó vonatokkal is találkozhatunk rajta. Emellett pedig eltűnt a Dino Park is, a helyét pedig a sokkal grandiózusabb Dinoland vette át.

A frissítés másik nagyobb újdonsága a Mosin-Nagant puska, amit Vikendi mellett Erangelen is megszerezhetnek a játékosok. Tulajdonságok terén a fegyver ugyanolyan, mint a Kar98k, így csak kinézetében és hangjában különbözik tőle. Természetesen nem maradunk új Battle Pass nélkül sem, mivel a Survivor Pass: Cold Front egy csomó új, feloldható tartalmat tesz majd elérhetővé.

Ha még többet szeretnétek megtudni a 7.1-es frissítés újdonságairól, akkor kattintsatok ide! Ti játszotok még a PUBG-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)