Hirdetés

Napi büntetés: zsírálló kontrollerrel ünnepli a Microsoft a PUBG Xboxos megjelenését

|

Mindezt azért, hogy a csirkevacsi miatt se kelljen abbahagyni a játékot.

Hirdetés

Jó hír azoknak, akik folyamatosan chipset vagy valami hasonlóan olajosat majszolnak játék közben: a Microsoft előállt a világ első zsírálló kontrollerével, amiben nem tudtok kárt tenni.

Hirdetés

A cég ausztrál divíziója így ünnepli a PUBG 1.0 konzolos megjelenését. Természetesen szokásukhoz híven egy nagyon fura reklámot is forgattak a termékhez, amiben sültcsirkével dobálják és áthúzzák egy "zsír-vízesés" alatt (miért?).

Rossz hír azoknak, akik rájöttek, hogy egy ilyen kiegészítő tenné jobbá az életüket: a kontrollerből mindössze 200 darab készült, kizárólag Ausztráliában elérhető, ráadásul ott sem kínálják eladásra, néhány szerencsés nyerhet majd meg párat közülük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)