Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - nagyon gyengén teljesít Xbox One-on

|

A Bluehole játéka alaposan megizzasztja a Microsoft masináját, de még a világ legerősebb konzolján sem túl fényes a helyzet.

Hirdetés

Nemrég elérhetővé vált Xbox One-ra is az idei év egyik legnépszerűbb alkotása, a PlayerUnknown's Battlegrounds. Azt már eddig is tudtuk, hogy maximum 30 fps-sel fut majd a játék a gépen, de most kaptunk egy videót, ami alapján úgy tűnik, hogy még több gond van a teljesítménnyel.

Hirdetés

A DigitalFoundry összehasonlította a PUBG-t Xbox One-on és az annál eggyel jobb Xbox One X-en, és kiderült, hogy nem túl rózsás a helyzet. A Microsoft alapgépén nagyon alacsonyra van húzva a grafika, és még így is folyamatos fps dropok teszik tönkre a játékélményt. Xbox One X-en viszonylag jobb a helyzet, de az sem képes tartani a fix 30 fps-t minden helyzetben.

Optimalizálatlansága miatt a PUBG persze még a komolyabb PC-ken sem fut tökéletesen, de az xboxosoknak mindenképp érdemes lehet vásárlás előtt egy pillantást vetniük az alábbi videóra.

Ti melyik platformon játszotok a PUBG-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)