Hirdetés

Dolgoznál hivatásos streamerként? Most itt a lehetőség!

|

Mindig is videojátékokkal akartál foglalkozni? Nemcsak a játék, de a szövegelés is jól megy? Akkor ezt a melót neked találták ki!

Hirdetés

Manapság egyre többen foglalkoznak videózással, akár hobbi, akár profi szinten. A legtöbben saját maguk szórakoztatására csinálják az egészet, azonban most itt a lehetőség, hogy karriert csinálj belőle.

Nemrég kezdte meg működését hazánk első hivatalos streamer háza, a Pulitron, ahol egy hely még kiadó. Ha úgy gondolod, hogy megvan benned, ami egy ilyen munkához kell és szívesen csatlakoznál Magyarország első ilyen kezdeményezéséhez, akkor nincs más dolgod, mint jelentkezni (részletek alább). A feladat egyszerű: streamelni kell, vagyis játszani és beszélni közben. Álommeló, nem igaz? Viszont valóban meló: ez egy főállású pozíció, így bár a munkaidő kötetlen, csak és kizárólag 18 éven felüliek jelentkezését várják.

Watch live video from Pulitron_blue on www.twitch.tv

Watch live video from Pulitron_green on www.twitch.tv

És hogy hogy tudsz ide bekerülni? Mi sem egyszerűbb. Készítsd egy videót, töltsd fel, majd küldd el emailben erre a címre. Nem külön felvett, vágott anyagot vagy videotesztet várnak, hanem egyszerű gameplay-t, mintha csak egy stream lenne. Az is jó, ha korábbi anyagot küldesz, nem kell csak ezért újat rögzíteni. Fontos, hogy a videóban ne másokkal beszélgetve, hanem egyedül szerepelj, hiszen műsort vezetni is egyedül fogsz. Hogy milyen a technikai felszereltséged, az jelen esetben nem számít, hiszen ha bekerülsz, egy profi stúdió vár. A videó mellé ne feledd el mellékelni a neved és a telefonszámod sem. A legjobbak aztán élesben is bizonyíthatnak, itt választják majd ki azt, aki elnyeri a pozíciót.

A jelentkezés határideje: november 25-e (szerda).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)