Hirdetés

A Puma csukákkal és ruhákkal szállt be a Sonic körüli hype-ba

|

A Puma x Sonic termékvonal cuccai között meglepően vállalható darabok is akadnak.

Hirdetés

Sajnálatos módon hozzá vagyunk szokva, hogy amikor valamelyik nagy sportmárka hozzáér valamelyik geek brandhez, akkor abból hordhatatlanul fura dolgok jönnek össze. Azt nem mondanánk, hogy a Puma megtörte az átkot, de a Puma x Sonic felhozatalában azért vannak olyan darabok, amiket bátran hordanánk az utcán (vagy a futópályán).

Hirdetés

Alig néhány nappal a Sonic, a sündisznó premierje előtt megjelent a kollekció, aminek a fent látható cipők is részei. A sötét a Shadow rajongóknak készült, a világosabbik pedig Sonic híveinek. A csukákon kívül akadnak még pólók, pulcsik, papucsok. A termékek egyébként a régi játékok hangulatát hozzák és nem a film dizájnja alapján készültek.

A teljes kollekciót itt böngészhetitek végig. Tetszik nektek valamelyik darab?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)