Hirdetés

Pure Farming 2018 - óriási munkagépek az új előzetesben

|

A Techland és az Ice Flames srácai olyan trailert tudnak készíteni még egy farmolós játékhoz is, amitől az embernek elkezd remegni az ujja az előrendelés gombja felett.

Hirdetés

A Farming Simulator komoly vetélytársa lesz jövőre a Pure Farming 2018, melyet a Techland a világ legjobb farmszimulátorának szán, és mindent megtesz, hogy a téma iránt érdeklődők elégedettek legyenek.

Hirdetés

Ennek részeként egy rakás licencelt jármű kerül majd a játékba, mezőgazdasági munkagépek és pickupok egyaránt. Az alábbi, magyar feliratos videó ezek közül mutat meg néhányat, láthatjuk a Gomselmash Palesse GS16-ot, a McCormic X7.6 VT-Drive-ot, az Agromash Ruslant, a Skybury Coffee Combine Harvestert, és a Mitsubishi L200-at is. 

Alapvetően négy helyszín lesz elérhető a játékban, az ötödiket, Németországot az előrendelők oldhatják fel elsőként. A megjelenés 2018. március 13-ára várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)